Regn ut din online Creditti Score

Få regnet ut din personlige Creditti Score og se hvor kredittverdig du er.

Det tar kun 2 minutter og du får øyeblikkelig svar online.

Completed: Infinity%
101

Det tar kun 2 minutter å sjekke

Din kredittscore regnes ut øyeblikkelig

Motta tips om hvordan du kan forbedre din score

Ja takk, Creditti kan gjerne kontakte meg via e-post og SMS med nyheter, økonomitips, samt markedsføring av produkter og tjenester relatert til forbrukerøkonomi. Jeg kan forvente å motta markedsføring 5-7 ganger i uken. Tjenesten er gratis og jeg kan til enhver tid enkelt tilbakekalle samtykket mitt. Les mer her

Ved at fortsette aksepterer du vår vilkår og personvernserklæring

Personlig informasjon

Bolig og kjøretøy

Utdanning og jobb

Inntekter og utgifter

Månedlige utgifter inkluderer blant annet husleie, transport, mat, forsikringer etc. Du skal IKKE oppgi lån og gjeld (inkludert boliglån) da vi spør om dette på neste trinn.

Nåværende gjeld

Vennligst oppgi hvor mye du har i boliglån på nåværende tidspunkt. Dersom du er usikker på nøyaktig beløp, holder det at du oppgir et estimat. Det er viktig at du opplyser om denne typen gjeld, da det har en stor innvirkning på ditt resultat dersom du har et boliglån. Du skal opplyse om husstandens totale boliggjeld.
Vennligst oppgi hvor mye du har i billån totalt på nåværende tidspunkt. Dersom du har flere kjøretøyer legger du lånene du har på de sammen til en total sum. Dersom du er usikker på nøyaktig beløp, holder det at du oppgir et estimat. Du skal opplyse om husstandens totale billån.
Vennligst oppgi hvor mye du har i studielån på nåværende tidspunkt. Dersom du er usikker på nøyaktig beløp holder det at du oppgir et estimat. Du skal opplyse om din del av studielån.

Forbruksgjeld

Vennligst oppgi all din nåværende forbruksgjeld nedenfor (ikke billån, boliglån, studielån). Du kan legge til så mange lån som nødvendig ved å klikke på «Legg til gjeld». Du skal opplyse om din del av forbruksgjeld i husstanden.

Sender informasjon

Hva er en Creditti Score?

Din Creditti Score er et tall (mellom 0 og 433) designet for å kunne gi deg et estimat på hvor kredittverdig du er. Man kan si at tallet representerer sannsynligheten for hvorvidt du kan betale regningene dine til tiden eller ikke.

En høyere Creditti Score indikerer at din økonomi ser fornuftig ut og at du vil anses som kredittverdig. Ved å regne ut din Creditti Score vil du dermed få et estimat på hvordan potensielle lånetilbydere og kreditorer vil vurdere deg med tanke på å gi deg en kreditt i form av et lån eller kredittkort.

Det finnes mange forskjellige scoringsmodeller og noen benytter seg også av annen data til utregningen. Det betyr altså at du ikke bare har én kredittscore. Du kan derfor forvente at hver enkelt långiver og kreditor vil vurdere deg ut fra deres egen scoringsmodell.

Så enkelt er det

3 enkle steg til et økonomisk overblikk

1

Fortell oss litt om deg selv

2

Fortell oss litt om økonomien din

3

Vi regner ut din Creditti Score

Sånn regnes din Creditti Score ut

Din Creditti Score utregnes på bakgrunn av en lang rekke faktorer og opplysninger om deg og din økonomi, som alle vektlegges forskjellig.

Det er derfor et større og komplisert regnestykke hvor vi med hjelp av avansert statistisk analyse kan regne ut hvor sannsynlig det er at du kan få en lånesøknad godkjent.

Summen av alt dette ender i en konkret og personlig Creditti Score som du kan bruke som en indikator på hvor kredittverdig du anses å være i långiverne og kreditorenes øyne.

Avhengig av hva din Creditti Score er vil du deretter få en karakter som går fra A til F. Den høyest mulige Creditti Scoren vil gi deg karakteren A, mens en lav score vil gi deg karakteren F. Det betyr at dersom du anses å være meget kredittverdig vil din Creditti Score være høy, og du vil derfor få en A. Motsatt vil en lav Creditti Score resultere i en F og en umiddelbar vurdering som ikke kredittverdig.

Creditti Scoren regnes altså ut fra den informasjonen vi har fått fra deg om din økonomiske situasjon. Deretter sammenkobles den informasjonen med våre allerede eksisterende data om tusenvis av andres økonomiske situasjon.